Roadhouse.gr
Roadhouse.gr
Αστεία και ανέκδοτα
Κάντε μας Like!
thumbnail

Φίλε, να κάνουμε εναλλάξ;

Είναι ντούκι. Είναι τεράστιος. Δεν μπορεί να περιμένει τη σειρά του. Θέλει να σε σηκώσει γιατί η γυμναστική του είναι πολύ πιο σημαντική απ' τη δική σου. Ειλικρινά, αν μπορούσε, θα έκανε ότι δεν υπάρχεις και θα καθόταν πάνω σου.  Επειδή όμως δεν έχει τα αρχίδια να σ' το πει ευθέως, περιβάλλει την απαίτησή του με το μανδύα του πνεύματος συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας του γυμναστηρίου. Τυπικά, δηλαδή, το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι βιαστικός και δεν μπορεί να περιμένει. Είναι ότι πρέπει να σηκωθείς γιατί έτσι θα συμβάλλεις στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου.  
 • Απάντηση κότας: ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΛΕΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;
 • Ενδεδειγμένη απάντηση: ΟΧΙ .
 • Απάντηση προχωρημένων: ΟΧΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

Έχεις πολλά σετ ακόμα;

Δεν θέλει απλώς να σου φάει τη θέση. Θέλει να σ' τη φάει ΤΩΡΑ. Σε ρωτάει αν έχεις πολλά σετ, αφενός για να σου προκαλέσει την αντανακλαστική σκέψη 'ΩΧ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ',  αφετέρου δε, επειδή ελπίζει πως εμμέσως θα φανεί ότι τα δικά του σετ είναι πολύ περισσότερα από τα δικά σου.
 • Απάντηση κότας: ΩΧ, ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ !
 • Ενδεδειγμένη απάντηση: ΝΑΙ
 • Απάντηση προχωρημένων: ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ.

Ρε συ, σε βλέπω τόση ώρα και πρόσεξα ότι δεν το κάνεις σωστά.

Είναι συνήθως ένα πολύ δυστυχισμένο άτομο, που έχοντας αποτύχει σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής του, αποφασίζει τελικά να ρίξει όλη του την προσοχή στο γυμναστήριο. Ξέρει ακριβώς πως λειτουργεί κάθε όργανο, κάνει κάθε άσκηση ολόσωστα- παρόλα αυτά όμως, δεν διστάζει να φωνάξει τον γυμναστή κάθε τόσο- δήθεν για να τον συμβουλευτεί, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να τον εντυπωσιάσει. Όταν εξαντλεί κάθε περιθώριο συζήτησης περί γυμναστικής με άτομα που ενδιαφέρονται έστω και λίγο, απευθύνει το λόγο και σε σένα, για το καλό σου (not).  
 • Απάντηση κότας: ΑΧ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΒΡΕ; ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΛΗΖ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ !
 • Ενδεδειγμένη απάντηση: ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ !
 • Απάντηση προχωρημένων: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ. 

Πας λίγο πιο κει ρε boy ;

Ο χώρος που του δίνεται μπροστά στον καθρέφτη δεν του φτάνει. ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Πρέπει να θαυμάσει τον εαυτό του απ' άκρη σ' άκρη, να παρατηρήσει τις φλέβες του να φουσκώνουν ρυθμικά και τους μυς του να συσπώνται νευρικά στο σήκωμα κάθε αλτήρα. Στην αρχή σε παραμερίζει παριστάνοντας ότι δεν σ' έχει προσέξει. Στη συνέχεια, όταν πλέον γίνεται αντιληπτό ότι δεν είσαι άυλος (SHOCKER!), αποφασίζει να σου μιλήσει με γλοιώδη, επιτακτική ευγένεια πρωινής κυριούλας super market, που ισχυρίζεται ότι ήταν πριν από σένα στην ουρά του ταμείου.
 • Απάντηση κότας: SORRY, ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ε;
 • Ενδεδειγμένη απάντηση: ΟΧΙ
 • Απάντηση προχωρημένων: ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΛΑΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Δε σε ενοχλώ, απλά κάνω μερικές διατάσεις

Είναι μια αλαφροϊσκιωτη προσωπικότητα που βολοδέρνει στο γυμναστήριο χωρίς να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Ασχολείται με όλα τα όργανα, αλλά δεν εντρυφεί σε κάποιο ιδιαίτερα, μάλλον επειδή πιστεύει ότι η θετική ενέργεια και η κοινωνικότητά της επαρκούν για να δικαιολογήσουν το ποσό της συνδρομής. Θα έρθει δίπλα σου κάποια στιγμή μες στη μέρα, όχι επειδή θέλει να χρησιμοποιήσει το όργανο που απασχολείς εσύ, αλλά είτε για να στηριχτεί σ' αυτό για μισό λεπτό, είτε για να σου πιάσει κουβέντα. Δεν θα κάτσει πολύ πλάι σου, αλλά θα το ακούς για όσο είσαι στο γυμναστήριο να λέει από 'δω κι από 'κει 'NAI, ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ SHAPE ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ' ή  ' ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΙΛΑΤΕΣ, ΟΣΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;'
 • Απάντηση κότας: ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΒΡΕ, ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ
 • Ενδεδειγμένη απάντηση: ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
 • Απάντηση προχωρημένων: ΜΕΙΝΕ ΟΣΟ ΘΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ. 
Τελευταίες Δημοσιεύσεις
enosis-music.eu
Τελευταίες Δημοσιεύσεις
enosis-music.eu